Gott från gården

Gott från gården

Om den här bloggen

Här berättar jag om mig Christina Rinman och mitt företag Gott från gården.

Länge har mitt företag bara varit en "dröm, något jag ska göra", nu hösten 2008 har jag påbörjat förverkligandet av den. Än så länge är det dock något jag driver vid sidan av mitt ordinarie jobb som kommunikationskonsult.

Min matfilosofi är präglad av min uppväxt på en gård i Södermanland (www.ekhof.se). Allt jag lagar, från små aptitretare till trerättersmenyer, marmelader, tårtor och bröd, gör jag med råvaror som jag noga valt utifrån dess kvalité och ursprung. Min mat är lagad med omsorg, av råvaror som är omsorgsfullt producerade, och jag vill att de som äter min mat ska uppleva den som komponerad med god känsla och serverad på ett smakfullt sätt.

Privatpersoner och företag kan anlita mig för att laga allt från hela måltider till endast tårtorna eller snittarna på en mottagning eller ett barnkalas. Jag lagar gärna maten hemma hos er, men om uppdraget endast är "tårtor eller snittar" levererar jag det till er. Jag vill gärna åta mig uppdrag för cirka 2-50 gäster.

Lycka, första steget mot webbplats!

Starta företagPosted by Christina Rinman Wed, September 09, 2009 11:16:19
Äntligen har jag börjat knåpa på min webbplats! Lycka! Efter vårens helblockering pga heltidsammande mamma så har jag nu lyckats skumma mina webb-kod-böcker tillräckligt för att våga starta dreamweaver och börja knacka webkod. Sophia har sovit 1,5 timme nu och jag har kommit så långt att jag lyckats "create new site" och börjat knåpa på en första sidtemplate. MEN, irriterande, jag har glömt var man deffinierar page width och har inte hittat det ännu... grrr, får se om jag hinner hitta det innan Sophia vaknar! Men lycka att jag kommit så här långt, kul!!!

  • Comments(0)//blog.gottfrangarden.se/#post4