Gott från gården

Gott från gården

Om den här bloggen

Här berättar jag om mig Christina Rinman och mitt företag Gott från gården.

Länge har mitt företag bara varit en "dröm, något jag ska göra", nu hösten 2008 har jag påbörjat förverkligandet av den. Än så länge är det dock något jag driver vid sidan av mitt ordinarie jobb som kommunikationskonsult.

Min matfilosofi är präglad av min uppväxt på en gård i Södermanland (www.ekhof.se). Allt jag lagar, från små aptitretare till trerättersmenyer, marmelader, tårtor och bröd, gör jag med råvaror som jag noga valt utifrån dess kvalité och ursprung. Min mat är lagad med omsorg, av råvaror som är omsorgsfullt producerade, och jag vill att de som äter min mat ska uppleva den som komponerad med god känsla och serverad på ett smakfullt sätt.

Privatpersoner och företag kan anlita mig för att laga allt från hela måltider till endast tårtorna eller snittarna på en mottagning eller ett barnkalas. Jag lagar gärna maten hemma hos er, men om uppdraget endast är "tårtor eller snittar" levererar jag det till er. Jag vill gärna åta mig uppdrag för cirka 2-50 gäster.

Frustrerad lycka

Starta företagPosted by Christina Rinman Thu, September 10, 2009 11:29:29

Idag sover Sophia också en ordentlig middagslur, har jag tur har jag 30 minuter kvar på den, så jag kan fortsätta knacka kod och sköta annan admin. Kodknackandet är roligast, men grrr, frustrerad, och det kommer nog vara min konstanta syn på det här med webskapandet fram tills jag är klar. Ett steg fram och två tillbaka, jag är ju inte någon erfaren kodknackare direkt. Har givit upp försöken att hitta var jag deffinierar sidbredd, har fortsatt knacka ändå. Sen har jag försökt hitta ett sätt att ställa in text align center inom ett lager, det verkar inte heller gå, så det har jag också givit upp. Nu försöker jag i stället komma på hur jag ska kunna ladda upp det jag gjort så här långt för att testa det, men det gick inte heller på första försöket. Irriterande igen. OCH ännu en irriterande grej, telefonen ringde precis så när jag pratade tror jag Sophia vaknade, så nu får jag nog lämna kodknackandet igen... Oja, Sophia är vaken, hör henne ligga och leka med kulorna som sitter på hennes spjälsäng...

  • Comments(0)//blog.gottfrangarden.se/#post5