Gott från gården

Gott från gården

Om den här bloggen

Här berättar jag om mig Christina Rinman och mitt företag Gott från gården.

Länge har mitt företag bara varit en "dröm, något jag ska göra", nu hösten 2008 har jag påbörjat förverkligandet av den. Än så länge är det dock något jag driver vid sidan av mitt ordinarie jobb som kommunikationskonsult.

Min matfilosofi är präglad av min uppväxt på en gård i Södermanland (www.ekhof.se). Allt jag lagar, från små aptitretare till trerättersmenyer, marmelader, tårtor och bröd, gör jag med råvaror som jag noga valt utifrån dess kvalité och ursprung. Min mat är lagad med omsorg, av råvaror som är omsorgsfullt producerade, och jag vill att de som äter min mat ska uppleva den som komponerad med god känsla och serverad på ett smakfullt sätt.

Privatpersoner och företag kan anlita mig för att laga allt från hela måltider till endast tårtorna eller snittarna på en mottagning eller ett barnkalas. Jag lagar gärna maten hemma hos er, men om uppdraget endast är "tårtor eller snittar" levererar jag det till er. Jag vill gärna åta mig uppdrag för cirka 2-50 gäster.

Lycka igen, börjar få lite stil på kodknackandet

Starta företagPosted by Christina Rinman Wed, September 16, 2009 21:39:48

Bara ett kort meddelande idag, är supertrött men glad, har fått lite stil på mitt template faktiskt. Kunde inte låta bli att ladda upp det redan till webbplatsen, så kolla gärna på www.gottfrangarden.se. Vet någon däremot hur man gör ett lager i ett template editeringsbart (som motsvarighet till "editable region") så får någon hemskt gärna hjälpa mig. Har gjort en "work around" där, men inte så snyggt...

  • Comments(0)//blog.gottfrangarden.se/#post6