Gott från gården

Gott från gården

Om den här bloggen

Här berättar jag om mig Christina Rinman och mitt företag Gott från gården.

Länge har mitt företag bara varit en "dröm, något jag ska göra", nu hösten 2008 har jag påbörjat förverkligandet av den. Än så länge är det dock något jag driver vid sidan av mitt ordinarie jobb som kommunikationskonsult.

Min matfilosofi är präglad av min uppväxt på en gård i Södermanland (www.ekhof.se). Allt jag lagar, från små aptitretare till trerättersmenyer, marmelader, tårtor och bröd, gör jag med råvaror som jag noga valt utifrån dess kvalité och ursprung. Min mat är lagad med omsorg, av råvaror som är omsorgsfullt producerade, och jag vill att de som äter min mat ska uppleva den som komponerad med god känsla och serverad på ett smakfullt sätt.

Privatpersoner och företag kan anlita mig för att laga allt från hela måltider till endast tårtorna eller snittarna på en mottagning eller ett barnkalas. Jag lagar gärna maten hemma hos er, men om uppdraget endast är "tårtor eller snittar" levererar jag det till er. Jag vill gärna åta mig uppdrag för cirka 2-50 gäster.

Visitkort och ny webbsida

Starta företagPosted by Christina Rinman Tue, June 15, 2010 20:35:08

Nu har jag ändrat min webbsida lite. Jag var ju så nöjd sist jag pillade med den så att jag laddade upp lite testfiler, men de sa ju inte så mycket. Nu har jag lagt dit lite vettig information i alla fall, i väntan på att jag ska få stil på den riktiga webbsidan jag vill skapa. MEN... med en liten dotter som tar mycket tid o kraft så får jag inte riktigt den tid jag behöver för att få till webbsidan som jag vill ha den. Men, som sagt, nu finns i alla fall något som är bättre än en testsida där! Se www.gottfrangarden.se!

Sen är jag också lite nöjd för att jag gjort mina första visitkort. Maria Haack har hjälpt mig, stor eloge till henne och också till M-kopia som hjälpte mig att trycka på precis det papper jag ville ha! Bara att höra av sig om ni vill ha ett kort eller två! De är så fiiiiiiiiiiiina!

  • Comments(0)//blog.gottfrangarden.se/#post7