Gott från gården

Gott från gården

Om den här bloggen

Här berättar jag om mig Christina Rinman och mitt företag Gott från gården.

Länge har mitt företag bara varit en "dröm, något jag ska göra", nu hösten 2008 har jag påbörjat förverkligandet av den. Än så länge är det dock något jag driver vid sidan av mitt ordinarie jobb som kommunikationskonsult.

Min matfilosofi är präglad av min uppväxt på en gård i Södermanland (www.ekhof.se). Allt jag lagar, från små aptitretare till trerättersmenyer, marmelader, tårtor och bröd, gör jag med råvaror som jag noga valt utifrån dess kvalité och ursprung. Min mat är lagad med omsorg, av råvaror som är omsorgsfullt producerade, och jag vill att de som äter min mat ska uppleva den som komponerad med god känsla och serverad på ett smakfullt sätt.

Privatpersoner och företag kan anlita mig för att laga allt från hela måltider till endast tårtorna eller snittarna på en mottagning eller ett barnkalas. Jag lagar gärna maten hemma hos er, men om uppdraget endast är "tårtor eller snittar" levererar jag det till er. Jag vill gärna åta mig uppdrag för cirka 2-50 gäster.

Högtidssäsong i annalkande

MiddagarPosted by Christina Rinman Sun, April 03, 2011 10:15:17

Vill gärna påminna er som läser min blogg om att högtidssäsongen nu närmar sig. Både vårens olika helger, skolavslutningar, och sommarens festligheter. När ni gärna vill bjuda in till fest, men inte hinner ordna med allt själva, då är det till Gott från gården ni ska vända er! Vi hjälper er med stort som smått!

Specialitéer som jag själv har ägnat mig åt att laga den senaste tiden är långkok på fläsk, traditionell svensk mat såsom leverpastej och ostkakor, men också något som säsongen nu på allvar snart kommer igång för, glass! Hemgjord med riktiga råvaror! Överväger också att för egen del snart helt sluta köpa smörgåsmargarin, i stället göra min egen blandning av smör+olja+vatten för en lagom bredbar konsistens. Den som vill ha receptet kan höra av sig!

  • Comments(0)//blog.gottfrangarden.se/#post8