Gott från gården

Gott från gården

Om den här bloggen

Här berättar jag om mig Christina Rinman och mitt företag Gott från gården.

Länge har mitt företag bara varit en "dröm, något jag ska göra", nu hösten 2008 har jag påbörjat förverkligandet av den. Än så länge är det dock något jag driver vid sidan av mitt ordinarie jobb som kommunikationskonsult.

Min matfilosofi är präglad av min uppväxt på en gård i Södermanland (www.ekhof.se). Allt jag lagar, från små aptitretare till trerättersmenyer, marmelader, tårtor och bröd, gör jag med råvaror som jag noga valt utifrån dess kvalité och ursprung. Min mat är lagad med omsorg, av råvaror som är omsorgsfullt producerade, och jag vill att de som äter min mat ska uppleva den som komponerad med god känsla och serverad på ett smakfullt sätt.

Privatpersoner och företag kan anlita mig för att laga allt från hela måltider till endast tårtorna eller snittarna på en mottagning eller ett barnkalas. Jag lagar gärna maten hemma hos er, men om uppdraget endast är "tårtor eller snittar" levererar jag det till er. Jag vill gärna åta mig uppdrag för cirka 2-50 gäster.

Jippie!

Starta företagPosted by Christina Rinman Thu, September 18, 2008 19:24:27

Idag är jag nöjd! Igårkväll blev jag klar med att fylla i formuläret som skulle skickas till skatteverket och bolagsverket för att registrera företaget!

Jag är också nöjd för att jag idag har registrerat min domän, skapat den här bloggen och också fått igång min epost, christina.rinman@gottfrangarden.se!

Tack till mina vänner och Mia!
Det här första blogginlägget tillängnas mina vänner och särskilt Mia. När jag funderade på vad jag skulle döpa mitt företag till skickade jag ett mail med en lång lista namnidéer till er. De flesta av er gillade bäst namnförslagen "Smakfullt" och "Rakt på s(m)ak", själv hade jag också "Smaka" som ett favoritalternativ. Därför, efter omröstningen bland er, hade jag först bestämt mig för att det skulle bli "Smakfullt", men... den domänen var redan upptagen! Därför blev det Mias alternativa förslag i stället, "Gott från gården"! Det namnet känns helt rätt för mig, jag kommer från en gård i Södermanland (www.ekhof.se) och det är den bakgrunden som gjort mig till den matnörd jag är, som värdesätter råvaror av hög kvalité vars ursprung jag känner till!

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Mia Mon, September 22, 2008 08:35:11

Vad glad jag blir att förslaget blev bra! Jag tänkte att det skulle passa dig och din goda mat. Vad spännande att du kommit så långt nu.

kram Mia